happyChaos

I’m a member of the Amsterdam student debating organization called happyChaos. Here you can find a video impression of a recently organized event, ‘Momentum’, made by Folia.

happyChaos organiseert al meer dan tien jaar evenementen voor een jong en breed publiek. We proberen zaken die wij belangrijk vinden op een originele manier uit te lichten in de hedendaagse informatiechaos. Om je aan het denken te zetten, of juist onverwachte vragen te beantwoorden waar je al lang een antwoord op zocht. Het is dan ook een combinatie van actuele onderwerpen, scherpe debatten, verrassende sprekers, kunst en muziek die happyChaos bekendheid heeft gegeven. Zo organiseerde happyChaos enkele dagen na de dood van Theo van Gogh een avond. Ook werden abstractere thema’s als overvloed, religie en gezag niet geschuwd op evenementen met honderden bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *